Despre noi

Bine ați venit la Euroflex

Cu o cifră de afaceri de 1 milion de euro anual, SC EUROFLEX SRL este unul dintre liderii industriei ambalajelor de polietilenă din țara noastră, fiind totodată și un lider în ceea ce privește respectul față de natură și folosirea de materiale reciclabile în procesul de producție. Euroflex procesează peste 1000 de tone de deșeuri de polietilenă anual și produce o serie largă de ambalaje pentru diferitele ramuri ale industriei românești.
Afacerea este una de familie, pornită de către un antreprenor ambițios și cu mult simț practic în anii imediat următori Revoluției. Astăzi, nu mai puțin de 70 de angajați lucrează în fabrica de la Hunedoara, comenzile pentru produsele companiei venind atât din țară cât și din străinătate.
După accesarea a două programe de finanțare europeană, EUROFLEX a ajuns să dețină utilaje cu care poate închide cercul producției. Pornind de la reciclarea deșeurilor și mergând până la producția integrată de elemente de ambalaje, fabrica poate acoperi toate cerințele oricărui client.

Ce înseamnă EUROFLEX?

  • Reciclăm peste 1000 de tone de deșeuri anual
  • Producem containere flexibile sau Big Bags pentru clienți industrial și individuali
  • Este o afacere de familie, iar cifra de afaceri depășește 1 milion de euro anual.
  • Producem o gamă largă de ambalaje de polietilenă, personalizându-le pentru fiecare client în parte.

Ioan Pop

Fondatorul companiei


Un adevărat antreprenor, inginerul Ioan Pop și-a pus toate calitățile profesionale și umane în folosul companiei pe care a creat-o.
Inventiv, atent la cerințele pieței, în permanență dornic de a învăța ceva nou, Ioan Pop a adus compania Euroflex printre liderii românești ai industriei de profil.

Claudia Rusu

Director general


Claudia Rusu conduce în prezent întreaga afacere fondată de către tatăl ei. Sub managementul ei afacerea de familie s-a extins, iar producția s-a diversificat.

Radu Herban

Director de producție


Radu Herban coordonează întreaga activitate de producție a fabricii noastre. Este alături de companie încă de la înființare și are o experiență mare atât pe partea tehnică dar și pe partea de management al resurselor umane.

Mirela Boamba

Sef serviciu desfacere


Pe la Mirela trec toate comenzile clienților noștri. Ea manageriază întrega activitate a departamentului de desfacere a produselor companiei.

Ne mândrim să îi avem printre clienții noștri pe:

Certificările ne recomandă!